Home » gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Jan, Joyce, Finn en Lenn
7 dagen geleden

Hoi Anke,

Wat hebben wij een fijne week gehad! Heel erg bedankt! Je bent echt super! De rust die je uitstraalt is gewoon heel erg fijn. Daardoor had je ook een super leuk contact met Finn onze oudste zoon. (Die heeft altijd even tijd nodig om te wennen, maar bij jou was het snel goed) we hebben nog veel van je geleerd en het was gewoon super gezellig. Nogmaals heel erg bedankt daardoor hadden wij een echte fijne kraamweek!we kijken dan ook heel erg goed terug op een mooie gezellige en leerzame kraamweek.

Dus een echte aanrader voor iedereen!

Jelle, Kimberley & Fedde de Breed
9 maanden geleden

Lieve Anke,

op 21 november 2018 werd onze zoon Fedde geboren. Toen we om 2 uur thuis kwamen uit het ziekenhuis stond jij al snel klaar om ons te helpen, begeleiden en verzorgen tijdens de kraamweek! En dat heb je geweldig gedaan! In een voor jou bijzondere setting waar je ook veel met de rest van de familie van doen had. Veel adviezen en tips om Fedde te helpen bij een goede start. Ook heb je ons super goed geholpen bij het opstarten van de borstvoeding. Door je rust, gezelligheid en humor hebben wij een geweldige week gehad!
Heel erg bedankt en wie weet tot ziens!

Veel liefs van Jelle, Kimberley en Fedde!

Elke van der Kemp
een jaar geleden

Lieve Anke,
In 2016 kwam jij in onze kraamweek en na zo'n positieve ervaring vroegen we jou direct weer toen bleek dat ik zwanger was van onze tweede kindje. Wat fijn om dit keer in de zwangerschap al te weten dat je weer zo'n fijne kraamzorg gaat krijgen. En dat bleek ook weer. Dit keer lag het accent minder op het leren verzorgen van onze kleinste maar vooral ook bij de ondersteuning bij het hele gezin met een drukke peuter bij. Jij weet je precies in te voegen en met je rustige houding een positieve bijdrage te leven aan de sfeer. Ook was het weer gezellig. Het was voor ons allemaal heel fijn dat jij er was en zo konden we een goede start maken met z'n vieren! Liefs Elke, Pim, Ravi en Daantje

Marlon Loermans
2 jaar geleden

Lieve Anke,

Wat zijn wij blij dat we jou hebben gevraagd om weer bij ons te komen kramen na de geboorte van ons tweede kindje. We hebben weer een super fijne, gezellige en leerzame kraamweek gehad! Zodra jij bij ons binnenstapte voelde het weer helemaal vertouwd en fijn. Wat zijn we weer goed verzorgd en verwend door jou, met als hoogte punt een geweldig paasontbijt ;-) En ook fantastisch hoe je met onze oudste zoon om ging!
Nogmaals heel erg bedankt voor alles en hopelijk komen we elkaar nog eens tegen!

Veel groetjes,
Marlon, Arjan, Tygo en Robin

Irene van Ommering
3 jaar geleden

Lieve Anke,

We waren erg blij dat we in de eerste week na Hanna's geboorte door jou werden verzorgd en ondersteund! Je was op een hele prettige manier aanwezig en we konden ons volledig aan jouw zorg voor Hanna, ons en ons huis overgeven. Je hebt heel veel voor ons gedaan, was geduldig, opgewekt, invoelend, bracht gezelligheid en vond geen vraag teveel. Je hebt passie voor je vak en dat merk je niet alleen aan je liefdevolle en professionele omgang met baby en kraamvrouw, maar ook aan je brede interesse voor alles wat met kraamzorg en baby's te maken heeft: zo kon je ons uitgebreid vertellen over Dunstan babytaal, je hebt ons verschillende manieren van dragen met draagdoek/-zak laten zien, en je zoekt over de hele wereld naar vernieuwende producten voor babyverzorging. Daarbij vind je verantwoord materiaal en verantwoorde productie heel belangrijk. Erg leuk om daarover te horen en heel mooi dat je je steeds probeert verder te ontwikkelen en nieuwe dingen uitprobeert.
Dank voor alles, en aan iedereen die dit leest en die op zoek is naar een kraamverzorgster: wij bevelen Anke van harte aan :-)

Irene, Ronnie, Hanna

Danielle
3 jaar geleden

Lieve Anke,

We gingen een feestje maken van de kraamtijd dit keer, en wow, dat is gelukt! We hebben echt kunnen genieten en daar heb jij enorm aan bijgedragen. Je hebt super voor ons gezorgd en het was heel fijn dat je zoveel aandacht had voor Amber. Wij dachten dat we bij de tweede alles al een beetje wisten maar hebben toch nog veel van je kunnen leren over Dunstan en dragen. Je gaf ons de ruimte en regelde tegelijk alles wat we maar konden wensen. Nogmaals bedankt voor alles!

Liefs, Danielle, Erik, Amber en Storm

Nicola
4 jaar geleden

Lieve Anke,

Jij hebt er voor gezorgd dat de kraamweek een erg ontspannen week was waarin wij het gevoel kregen dat er echt naar ons werd geluisterd. Je bent een warm persoon wat maakt dat het heel natuurlijk voelde dat je bij ons thuis rond liep, wij hadden eerder het gevoel een kennis op bezoek te hebben dan een vreemde die kwam werken. Dat neemt niet weg dat je ontzettend hard werkt en meer voor ons hebt gedaan dan wij hadden verwacht!
Je brengt veel kennis over en geeft het gevoel dat geen vraag te veel is! Het feit dat je, naast alle reguliere kennis die je hebt, ook erg geïnteresseerd bent in de natuurlijke kraamzorg zorgt er voor dat je een bredere kijk en manier van werken hebt wat van toegevoegde waarde is. Ik zou je aan iedereen die nog moet bevallen zeker aanraden!!

Wat heb je goed voor ons gezorgd en wat is die week voorbij gevlogen! Ontzettend bedankt voor alles en mocht er in de toekomst een tweede kindje komen dan hopen wij dat jij weer voor ons kunt komen zorgen.
Hopelijk komen we elkaar nog eens tegen.

Veel liefs,
Nic, Ruud & Cas

Anouk
4 jaar geleden

Lieve Anke, We zijn echt super blij dat je ons tijdens de kraamperiode ondersteunt hebt. Je was voor een aantal dagen onderdeel van ons gezin. We hebben veel van je geleerd en genoten van je aanwezigheid. Liefs Anouk

Micha Broos
4 jaar geleden

Hey Anke,

We zitten nu een geboortekaartje te ontwerpen voor vrienden van ons en hebben het over de kraamtijd en dus ook over jou. We vonden het super met jouw en beseffen ons steeds meer hoeveel geluk we hebben gehad met jou! Bedankt voor de fijne kraamtijd en super dat je FLOWKRAAMZORG hebt gerealiseerd. Je website ziet er heel mooi en professioneel uit! We wensen jou alle goeds :)

Frency Lagarde
4 jaar geleden

Vandaag 18 oktober was alweer de laatste dag dat Anke bij ons was!
Bij de geboorte van onze eerste zoontje Stef kwam Anke bij ons in huis. Het klikte meteen!
Ze is lief, zorgzaam en zeer kundig! We hebben toen ontzettend genoten van onze kraamtijd.
Dus toen we ons tweede kindje verwachte en we een voorkeur mochten opgeven, was er geen twijfel mogelijk. Dat moest Anke worden!
We hebben weer genoten van alle tips, gezelligheid en zorgen. Zelfs mijn ouders waar we nu tijdelijk bij in wonen zijn dol op haar!
Er is geen twijfel over mogelijk, mocht er ooit nog een nummer 3 volgen, wordt jij, Anke als een van de eerste gebeld!
Anke, ontzettend bedankt!

gastenboek