Home » gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Marieke Lourens
5 maanden geleden

Lieve Anke,

Na een pittige bevalling kwamen wij na twee dagen in het ziekenhuis naar huis.
Het was al 19:00 uur maar jij kwam nog even om ons op weg te helpen voor de nacht.
Onze eerste nacht was een uitdaging. Het was dan ook heel fijn je vroeg in de ochtend weer te zien. Je hebt ons in alle rust wegwijs gemaakt en ervoor gezorgd dat we echt met z'n drietjes zonder zorgen konden bijkomen en genieten. Heel erg bedankt voor je goede zorgen en gezelligheid! Het voelde voor ons op geen enkel moment gek dat er een "vreemde" in ons huis was. Het was jammer dat we niet de hele kraamweek konden afmaken maar je hebt ons in goede handen achtergelaten!

Liefs
Vincent Marieke en Vik

Viviën Mulders-Bouma
een jaar geleden

Lieve Anke,

Een maand geleden werd na een pittige bevalling onze zoon Kasper geboren. Het was onzeker wanneer we naar huis mochten vanuit het ziekenhuis en jij stond al die dagen stand-by, zo'n beetje met je tas al in de hand. We hadden nog een spannend moment toen ik corona-verdacht was. Want waar haal je op een dinsdag avond laat opeens het beschermend materiaal vandaan? Gelukkig was de test negatief en konden we de volgende ochtend naar huis.

We kijken terug op een hele fijne kraamweek met en dankzij jou! Door je ondersteuning, zorgzaamheid en ook je leuke gevoel voor humor. Je leefde met ons mee met het emotionele raambezoek (zonder K) van de grootouders. Wij als nieuwe ouders hadden veel aan je tips en adviezen rondom Kasper, over de borstvoeding en dankzij jou zijn we nu zeer handig met de draagdoek. Je mocht een paar dagen langer blijven door mijn medische indicatie en dat was erg prettig. Het was jammer dat het daarna voorbij was, maar dankzij jou waren en zijn we vol vertrouwen met Kasper. Dankjewel!

Hartelijke groet,
Joris, Kasper en Viviën

Jori
een jaar geleden

Lieve Anke,

Na een turbulente pittige zwangerschap wilden we een rustige zorgeloze kraamweek.
Het is een heerlijke kraamweek geweest. Alle zorg is ons uit handen genomen waardoor we enorm hebben kunnen genieten ons pasgeboren kindje en ons gezinnetje. Onze oudste was dol op Anke en stond elke dag te springen dat ze weer kwam.
De uitleg, de rust, de leuke gesprekken, de fijne adviezen en alle steun.... Het was geweldig om je voor de 2e keer als onze kraamverzorgende te mogen verwelkomen. Ons gezin is compleet, maar we kijken met warme gevoelens terug op deze, én de vorige kraamweek.

Groetjes,
John, Jori, Lize en Janne

Lilian, Marc en Axel
een jaar geleden

Lieve Anke,

Nadat je ons, 3 maanden geleden, ondersteund had tijdens de bevalling in het ziekenhuis ben je daarna midden in de nacht met ons mee naar huis gegaan om ons klaar te maken voor de eerste nacht alleen met onze kleine Axel. Ontzettend fijn! Want als kersverse ouders hadden wij nog veel te leren en jij hebt ons daar ontzettend goed in begeleid. Je bent lief, past je super aan, we hebben heerlijk gelachen en leuke gesprekken gehad. Je vond de weg makkelijk door ons appartement. Het was eigenlijk alleen de eerste paar uur vreemd dat iemand door ons appartement van alles aan het opruimen was e.d. want al snel was het vertrouwd dat je er was. Ook hield je rekening met onze wensen, zo wou Lilian graag een keer douchen met Axel en jij hebt daarbij geholpen. Je hebt ons laten zien hoe we Axel in de draagdoek en draagzak moeten dragen en dit met ons geoefend.
Toen je wegging vonden we dat super jammer. Je hebt ons echt een super goede start gegeven om voor Axel te kunnen zorgen.
Als wij ooit een tweede kindje willen en ons dat ook gegund is dan hopen we dat je weer bij ons komt in de kraamweek.

Liefs Marc, Lilian en Axel

Kim Fairley
een jaar geleden

Lieve Anke,

Ondanks dat onze kraamweek abrupt werd onderbroken door onze ziekenhuisopname, hebben we de 1e 5 dagen heerlijk genoten van jouw aanwezigheid, de ochtendgesprekjes, het vertrouwen dat Jones zo klaar was voor zijn komst en tips met betrekking tot de borstvoeding. Door jou kon ik echt in bed blijven liggen, in plaats van er meteen weer uit en hop door met het leven, en daardoor daalde de rust over me heen. Dank je wel daarvoor.
Liefs,
Kim, Frank, Miles & Jones

Frank, Sandra, Eva, Tim en Isa Verbruggen
een jaar geleden

Lieve Anke,

Bedankt voor de erg fijne tijd die je ons bezorgd hebt na de geboorte van ons 3e kindje. Vanaf het moment dat je bij de bevalling er was tot het moment dat je weer wegging, hebben we jouw aanwezigheid erg prettig ervaren. Dit geldt voor ons als ouders maar ook voor de andere twee heb je super goed gezorgd. Mede dankzij jou hebben we een fijne kraamweek gehad.
A- Aandacht voor kind, moeder en het gezin. Met hier en daar de nodige humor.
N- niets is te veel. Alles is bespreekbaar, je stemde je af op ons, wat ons gezin nodig had.
K- Kennis, je weet veel en hebt ons veel geleerd. We hebben veel vragen kunnen stellen.
E- Energie om ervoor te gaan, het goed willen doen. Oog voor een ander!

Lieve groetjes, Frank, Sandra, Eva, Tim en Isa

Jan, Joyce, Finn en Lenn
2 jaar geleden

Hoi Anke,

Wat hebben wij een fijne week gehad! Heel erg bedankt! Je bent echt super! De rust die je uitstraalt is gewoon heel erg fijn. Daardoor had je ook een super leuk contact met Finn onze oudste zoon. (Die heeft altijd even tijd nodig om te wennen, maar bij jou was het snel goed) we hebben nog veel van je geleerd en het was gewoon super gezellig. Nogmaals heel erg bedankt daardoor hadden wij een echte fijne kraamweek!we kijken dan ook heel erg goed terug op een mooie gezellige en leerzame kraamweek.

Dus een echte aanrader voor iedereen!

Jelle, Kimberley & Fedde de Breed
2 jaar geleden

Lieve Anke,

op 21 november 2018 werd onze zoon Fedde geboren. Toen we om 2 uur thuis kwamen uit het ziekenhuis stond jij al snel klaar om ons te helpen, begeleiden en verzorgen tijdens de kraamweek! En dat heb je geweldig gedaan! In een voor jou bijzondere setting waar je ook veel met de rest van de familie van doen had. Veel adviezen en tips om Fedde te helpen bij een goede start. Ook heb je ons super goed geholpen bij het opstarten van de borstvoeding. Door je rust, gezelligheid en humor hebben wij een geweldige week gehad!
Heel erg bedankt en wie weet tot ziens!

Veel liefs van Jelle, Kimberley en Fedde!

Elke van der Kemp
3 jaar geleden

Lieve Anke,
In 2016 kwam jij in onze kraamweek en na zo'n positieve ervaring vroegen we jou direct weer toen bleek dat ik zwanger was van onze tweede kindje. Wat fijn om dit keer in de zwangerschap al te weten dat je weer zo'n fijne kraamzorg gaat krijgen. En dat bleek ook weer. Dit keer lag het accent minder op het leren verzorgen van onze kleinste maar vooral ook bij de ondersteuning bij het hele gezin met een drukke peuter bij. Jij weet je precies in te voegen en met je rustige houding een positieve bijdrage te leven aan de sfeer. Ook was het weer gezellig. Het was voor ons allemaal heel fijn dat jij er was en zo konden we een goede start maken met z'n vieren! Liefs Elke, Pim, Ravi en Daantje

Marlon Loermans
4 jaar geleden

Lieve Anke,

Wat zijn wij blij dat we jou hebben gevraagd om weer bij ons te komen kramen na de geboorte van ons tweede kindje. We hebben weer een super fijne, gezellige en leerzame kraamweek gehad! Zodra jij bij ons binnenstapte voelde het weer helemaal vertouwd en fijn. Wat zijn we weer goed verzorgd en verwend door jou, met als hoogte punt een geweldig paasontbijt ;-) En ook fantastisch hoe je met onze oudste zoon om ging!
Nogmaals heel erg bedankt voor alles en hopelijk komen we elkaar nog eens tegen!

Veel groetjes,
Marlon, Arjan, Tygo en Robin

gastenboek